Κλιματισμός

Προηγμένα συστήματα ψύξης & θέρμανσης

Ενεργειακές λύσεις που κάνουν τη διαφορά στο χώρο σας!

 

Σημαντική είναι η τεχνογνωσία μας και στα συστήματα κλιματισμού, ψύξης και θέρμανσης. Εξειδικευόμαστε στη μελέτη και εγκατάσταση αντλιών θερμότητας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις και οι ιδιομορφίες του χώρου σας. Εμπιστευθείτε την YDROSTILE, στο Περιστέρι Αττικής, για εγγυημένες και ευέλικτες προτάσεις θέρμανσης και κλιματισμού.

Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, διακρινόμαστε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το έμπειρο προσωπικό μας και οι εξειδικευμένοι μηχανολόγοι μας διεκπεραιώνουν, επιτυχώς, την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Στην YDROSTILE, μελετάμε τις ανάγκες κάθε κτιρίου ξεχωριστά και σας προτείνουμε ενεργειακές λύσεις που κάνουν τη διαφορά στο χώρο σας! Εμπιστευθείτε μας, για να κάνετε το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο ιδανικό, όλες τις εποχές του χρόνου.

Στόχος μας, πάντα, η άριστη εξυπηρέτησή σας, με ολοκληρωμένες προτάσεις κλιματισμού και θέρμανσης, υψηλών προδιαγραφών.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, εγκαθιστούμε συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης παντός τύπου. Θέλετε να αλλάξετε το παραδοσιακό σύστημα θέρμανσής σας; Σας καθοδηγούμε στην ιδεατή επιλογή για εσάς και σας προσανατολίζουμε σε εναλλακτικές λύσεις, όπως είναι οι αντλίες θερμότητας και τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Όλες οι λύσεις που παρέχουμε σάς εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας!

Προβαίνουμε σε μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση λεβήτων πετρελαίου και λεβητοστασίων, κάνοντας χρήση των καλύτερων τεχνικών μεθόδων. Κάνουμε τακτικό service καυστήρων και θερμικών κυκλοφορητών. Ειδικότερα, όσον αφορά στη συντήρηση καυστήρα/λέβητα, είναι μια απαραίτητη διαδικασία που δεν πρέπει να αμελείτε! Μέσω της σωστής συντήρησης, μεγιστοποιείται η απόδοση του συστήματός σας και επιτυγχάνεται εξοικονόμηση καυσίμων.

Στην Ydrostile, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και επισκευή κεντρικής και αυτόνομης θέρμανσης, ενώ μετατρέπουμε την κεντρική θέρμανση παλαιών κτιρίων σε αυτόνομη.

Αναμφισβήτητα, η αυτονομία θέρμανσης σάς συμφέρει και έχει πολλά πλεονεκτήματα. Τα πλέον βασικά είναι ότι έχετε όση ζέστη θέλετε, όταν εσείς θέλετε και, κατ’ επέκταση, πληρώνετε ακριβώς όσο καταναλώνετε! Αναθέστε μας την αντικατάσταση των παλαιών σωληνώσεων θέρμανσης του υπάρχοντος συστήματός σας και ελάτε να βρούμε, μαζί, την ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε ενεργειακά το χώρο σας.

Επιλέγοντας τις υψηλών προδιαγραφών λύσεις ψύξης και θέρμανσης της εταιρείας Ydrostile εξασφαλίζετε τη βέλτιστη δυνατή απόδοση και τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία!

Εγκαθιστούμε, επισκευάζουμε και συντηρούμε συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, με αρωγό την άριστη τεχνική κατάρτιση και την εμπειρία μας. Και όλα αυτά, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΕΡΓΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Νέα Έργα

Νέα Έργα

...

Ξενοδοχείο Hilton

Ξενοδοχείο Hilton

...

Αντλίες Θερμότητας

Αντλίες Θερμότητας

...

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

...

ΔΕΔΔΗΕ Συγγρού

ΔΕΔΔΗΕ Συγγρού

...

Golden Union

Golden Union

...

Μηχανογραφικό Χολαργού Alpha Bank

Μηχανογραφικό Χολαργού Alpha Bank

...

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ