Εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης

idreusi

Συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης

 

Στην εταιρεία YDROSTILE δραστηριοποιούμαστε στις εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, παρέχοντας άψογες τεχνικές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Παρέχουμε, επίσης, τις ιδεατές λύσεις στις ανάγκες παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις εκάστοτε πελάτη.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει, με επιτυχία, έργα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, όπως: Hilton, Vice, Memories, Cactus, Mystic, Vasilikos Beach, Ζωή Apartments, Central, Ηνίοχος.

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται, επίσης, καφετέριες, εστιατόρια και beach bars, όπως: Hakkasan, Namos, Theory, Clumpsies, Γρηγόρης μικρογεύματα, Public café. Έχουμε διεκπεραιώσει εργασίες σε super market, όπως Μασούτης, Express Market, Carrefour.

Δραστηριοποιούμαστε και στη συντήρηση των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων σε τράπεζες -Εθνική, Eurobank, Alpha Bank, στα ΕΛΤΑ και στα καταστήματα Public. Την εταιρεία μας, τέλος, έχουν εμπιστευθεί και φορείς δημόσιων κτιρίων (π.χ. υλοποίηση ψυκτικών εγκαταστάσεων  στο Λύκειο Ν. Ερυθραίας και στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ζακύνθου).

Σε όλες τις εργασίες μας, σε ιδιωτικά-επαγγελματικά και δημόσια κτίρια, ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος: η παροχή αξιόπιστων λύσεων, η εξασφάλιση λειτουργικών και ανθεκτικών εγκαταστάσεων/σωληνώσεων και η επιλογή υλικών υψηλής ανθεκτικότητας και μακροβιότητας!

Απευθυνθείτε στην YDROSTILE για εγκατάσταση, επισκευή και αντικατάσταση συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης. Με υψηλή τεχνογνωσία και χρήση πιστοποιημένων υλικών, υψηλών προδιαγραφών, παρέχουμε την ιδανική λύση σε κάθε περίπτωση.

Γνωρίζουμε καλά, πως η παροχή νερού σε ένα κτίριο πρέπει να είναι άκρως αξιόπιστη και λειτουργική και να παρέχει άνεση στο χρήστη. Οι εγκαταστάσεις ύδρευσης της YDROSTILE τηρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και διακρίνονται για την υψηλή τους απόδοση, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των χρηστών ενός κτιρίου.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και επισκευή δικτύων αποχέτευσης και όμβριων υδάτων. Με το σύγχρονο εξοπλισμό μας, διασφαλίζουμε την ορθή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου. Πραγματοποιούμε υπεύθυνα όλες τις εργασίες σε σχέση με το αποχετευτικό σας δίκτυο, από τις πιο απλές έως τις πλέον εξειδικευμένες.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, εξειδικευόμαστε στα συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Προβαίνουμε στην εγκατάσταση και επισκευή σωληνώσεων θέρμανσης, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα μας.

Σας προτείνουμε τις πλέον ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και ζεστού νερού, για τις ανάγκες του κτιρίου σας! Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας για εφαρμογές ηλιακών θερμοσιφώνων (CALPAK), καθώς και ηλεκτρικών. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του ηλιακού σας συστήματος και τον αυτοματισμό του, για την απρόσκοπτη λειτουργία του και τη μέγιστη δυνατή απόδοσή του. Αντικαθιστούμε επίσης το παλαιό σας μπόιλερ με νέο, διπλής και τριπλής ενέργειας.

Μέλημά μας, πάντα, στην YDROSTILE η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που συνδυάζουν τις υψηλές αποδόσεις με την οικονομία!

ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Πισίνες

Πισίνες

...

Τοποθέτηση Ειδών Υγιεινής

Τοποθέτηση Ειδών Υγιεινής

...

Αποσκληρυντής – Φίλτρα – Πιεστικά

Αποσκληρυντής – Φίλτρα – Πιεστικά

...

Ύδρευση – Αποχέτευση – Θέρμανση

Ύδρευση – Αποχέτευση – Θέρμανση

...

Κτήριο FOREVER

Κτήριο FOREVER

...

Κτήριο Alpha Bank

Κτήριο Alpha Bank

...

Ηλιακά Calpak

Ηλιακά Calpak

...

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ